Нападник "Шахтаря" увійшов у число головних талантів плей-офф Ліги Європи

Поділитися
Нападник "Шахтаря" увійшов у число головних талантів плей-офф Ліги Європи Борячук вважається одним з найкращих молодих нападників України © ФК Шахтер
Свою версію найкращих молодих гравців турніру представив World Soccer.

Авторитетне видання World Soccer поставило нападника донецького "Шахтаря" Андрія Борячука на друге місце в списку найкращих молодих футболістів команди, які виступають в плей-офф Ліги Європи і можуть стати відкриттям турніру.

"Легкий і невловимий, 20-річний форвард найбільш небезпечний у ролі неправдивої дев'ятки. Він часто відходить в середину поля, щоб отримати м'яч. Борячуку зручно грати в комбінаційний футбол, він не соромиться зробити один, два фінта, як несподіваний для захисників "Волині" удар п'яткою, завдяки якому йому вдалося забити гол", - пише видання про молодого українського нападника "гірників".

У список головних талантів також увійшли Леон Бейлі ("Генк"), Лоїк Перрен ("Сент-Етьєн"), Жуліано ("Зеніт"), Ману Трігерос ("Вільярреал") і Донні ван де Бек ("Аякс").

Нагадаємо, "Шахтар" посів перше місце в групі H Ліги Європи, набравши максимальну кількість очок, двічі обігравши "Гент", "Коньяспор" і "Брагу".

Читайте також: "Шахтар" посідає 4-е місце серед фаворитів на перемогу в Лізі Європи - букмекери

16-го лютого "Шахтар" на виїзді переграв іспанську "Сельту" з рахунком 1:0, а єдиним голом відзначився Густаво Бланко Лещук. Зустріч-відповідь відбудеться 23-го лютого в Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі