На Євро-2012 може бути суддівська бригада з України

Поділитися
© armor.kiev.ua
Цілком можливо, що на Євро-2012 Україна буде представлена суддівською бригадою, хоча досягти цього надзвичайно складно. Про це у своєму звіті зазначив куратор системи арбітражу України П’єрлуїджі Колліна.
Цілком можливо, що на Євро-2012 Україна буде представлена суддівською бригадою, хоча досягти цього надзвичайно складно. Про це у своєму звіті зазначив куратор системи арбітражу України П’єрлуїджі Колліна.«Мені часто ставили запитання, чи можливо, аби на Євро-2012 Україна була представлена суддівською бригадою. Я відповідав, що нічого неможливого немає, але, звичайно ж, цього досягти надзвичайно складно, оскільки сьогодні українські рефері не входять до категорії УЄФА «Еліт», - наголосив Колліна. Він акцентував, що його метою не є лобіювання української бригади арбітрів на Євро-2012, а зміна ситуації у футбольному суддівстві України загалом. «З цієї причини в списку арбітрів ФІФА у 2011 році Україну представлятимуть в тому числі четверо молодих арбітрів, з якими потрібно наполегливо працювати на перспективу протягом найближчих років», - сказав італійський фахівець. Як розповів Колліна, за п’ять місяців було виконано багато роботи, але попереду ще довгий шлях. «Можу вам гарантувати, що я і ті люди, які працюють зі мною, і надалі докладатимемо максимальних зусиль для того, аби дати українському футболу таких арбітрів, які б на належному рівні виконували довірену їм роботу», - резюмував куратор системи арбітражу України.

За матеріалами інформаційного центру «Україна-2012»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі