На US Open у Нью-Йорку зіграє четверо українських тенісистів

Поділитися
На US Open у Нью-Йорку зіграє четверо українських тенісистів Українка Світоліна спробує здивувати всіх і у США © http://bakucup.az/
26 серпня на кортах клубу "Флашинг Меддоу" розпочався четвертий у сезоні турнір серії Великого Шолома. Честь України на великих змаганнях в одиночному розряді буде відстоювати четверо спортсменів.

У понеділок, 26 серпня у Нью-Йорку на кортах клубу "Флашинг Меддоу" стартував четвертий турнір серії Великого Шолома. Один із найстаріших спортивних турнірів збере провідних тенісистів з усього світу, в тому числі і четверо українців: в одиночному розряді виступлять Сергій Стаховський, Олександр Долгополов, Леся Цуренко та Еліна Світоліна.

Найбільш титулованим серед названої четвірки на US Open є Олександр Долгополов, який у 2011 році дійшов тут до четвертого кола. Стаховський має у своєму активі лише участь у третьому раунді, тоді як найтитулованіший тенісист України Олександр Медвєдєв у своїй кар'єрі в 90-х роках доходив до чвертьфіналу турніру у Нью-Йорку. Це відбулося в 1993 році, коли в матчі за вихід в 1/2 фіналу українець поступився французу Седріку Пьєліну.

Відзначимо, що у першому колі Долгополову протистоятиме бельгієць Давид Гоффен, Стаховський зіграє з Жеремі Шарді з Франції, Цуренко - Лусією Шафаржовою зі Словаччини. Найбільш складний суперник випав 18-річній Світоліній. Нещодавній переможниці турніру WTA в Баку буде протистояти досвідчена чешка Домініка Цибулкова.

Долгополов зіграє свій матч 28 серпня, а вже у вівторок 27-го числа на корти вийдуть Сергій Стаховський, Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Зазначимо, що чинним володарем чемпіонського титулу у Нью-Йорку в чоловічих змаганнях є британець Енді Маррей, в жіночих - Серена Вільямс зі США.

При цьому букмекери не вважають нещодавнього тріумфатора Вімблдону головним претендентом на перемогу в Нью-Йорку. Поки що фаворитом змагань є іспанець Рафаель Надаль. На його перемогу контори пропонують поставити з коефіцієнтом 2,65. Далі йде Новак Джокович - 2,80. І лише третій у цій черзі на перемогу британський тенісист - його успіх розцінюють з показником 4,20.

Зазначимо, що призовий фонд турніру складе близько 24 мільйони доларів - вже тільки за участь у першому колі змагань тенісистам належить 23 тисячі в американській валюті. Переможець отримає майже 2 мільйони. !zn

Читайте також:

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна планує увірватися у топ-30 до кінця сезону

Роджер Федерер вперше за 10 років залишив "топ-4" - через програш Сергію Стаховському

Вигравши Вімблдон, французька тенісистка Маріон Бартолі оголосила про завершення кар'єри

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі