На спортивну інфраструктуру буде виділено 300 мільйонів гривень - Жданов

Поділитися
На спортивну інфраструктуру буде виділено 300 мільйонів гривень - Жданов Жданов очікує виділення коштів на спортивну інфраструктуру © Прес-служба Кабміну України
Для майбутніх успіхів країни на спортивних аренах необхідні зміни.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов заявив, що успіхи країни базувалися на радянському потенціалі, тоді як фінансування для будівництва нових об'єктів було відсутнє.

"За 25 років незалежності ми вичерпали потенціал радянського спорту. Попередні результати базувалися на потенціалі радянського спорту. За 25 років ми не вкладали в інфраструктуру нічого. Ми бачили, що вона системно руйнується", - сказав Жданов в ефірі телеканалу "112 Україна".

"На жаль, є хронічне недофінансування сфери, і це теж правда. Тому я вийшов з системними рішеннями на Кабмін, і ми домовилися з прем'єр-міністром, з урядом, що ми хоча б через державний фонд регіонального розвитку видамо 300 млн грн для розвитку спортивної інфраструктури. До цього виділялися копійки або це відбувалося за рахунок приватного інвестора".

Читайте також: Срібний призер Олімпіади Беленюк не зацікавлений у зміні громадянства

Нагадаємо, збірна України завоювала на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро 11 медалей і посіла 32-е місце в загальному заліку, показавши найгірший результат в історії країни. В активі України два "золота", п'ять "бронз" і чотири "срібла".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі