На перший матч "Шахтаря" в УПЛ після зимової паузи допустять глядачів

Доповнено
Поділитися
На перший матч © ФК Шахтер
Гра пройде в Олександрії.

Матч 18-го туру української Прем'єр-ліги між "Олександрією" та донецьким "Шахтарем" пройде з уболівальниками на трибунах.

Про це повідомляє "ТаТоТаке".

За інформацією джерела, "Олександрія" одержала від місцевої військової адміністрації дозвіл частково відкрити трибуни під час ігор. На матчах команди буде дозволено пропускати до 1200 глядачів.

Поєдинок "Олександрія" – "Шахтар" стане першим для команд у чемпіонаті України після зимової паузи. Гра відбудеться у понеділок, 26 лютого, а стартовий свисток пролунає о 13:00.

Нагадаємо, після першої половини сезону "Шахтар" з 31 очком та двома матчами в запасі йде четвертим у Прем'єр-лізі. "Олександрія" має в активі 16 пунктів та посідає 11-те місце.

З початку повномасштабного військового вторгнення Росії всі матчі в Україні проходили за порожніх трибун. Цього року очікується повернення фанів на стадіони. При цьому ігри зупиняються під час повітряної тривоги.

UPD. "Олександрія" офіційно відкрила продаж квитків на матч з "Шахтарем". На трибунах зможуть бути присутніми не більше 608 глядачів.

Раніше УПЛ представила повний розклад 18-го туру, який стане першим у 2024 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі