На новому боксерському поясі WBC з'явився прапор України

Поділитися
На новому боксерському поясі WBC з'явився прапор України В організації оновили пояс © facebook.com
Пояс офіційно представлений.

Президент WBC Маурісіо Сулейман і Віталій Кличко представили оновлений пояс організації, на якому крім портретів "вічних чемпіонів" Мухаммеда Алі і самого Кличка, знайшлося місце і прапору України.

Представлення нового поясу відбулося в рамках 56-го конгресу WBC, який зараз проходить у Києві.

"Всі боксери мріють про зелений пояс WBC. І цей трофей постійно змінюється, як і кожен з нас. Хочу презентувати новий пояс, на якому тепер буде прапор України", - цитує Сулеймана сторінка братів Кличків на Facebook.

Нагадаємо, з 1 по 5 жовтня в Києві проходить 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). В столицю України прибули світові легенди боксу Леннокс Льюїс, Ерік Моралес, Евандер Холіфілд і інший легендарний боксери. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Всього в столицю України для участі в конгресі приїхало близько 700 учасників з 166 країн світу.

Раніше повідомлялося, що в рамках конгресу Олександр Усик зустрінеться зі своїм наступним суперником - британцем Тоні Беллью.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі