На матчі Україна – Італія не буде дисциплінарних обмежень від УЄФА

Поділитися
Покарання, за яким було подано апеляцію, вже виконано.

На вирішальному матчі кваліфікації Євро-2024 між збірними України та Італії не буде жодних дисциплінарних обмежень від УЄФА, про що повідомила Українська асоціація футболу.

"Дійсно, УЄФА покарав Українську асоціацію футболу за поведінку вболівальників на матчах збірної України з командами Англії та Італії, що відбулися у вересні в межах відбору Євро-2024.

Але оскільки подача апеляції на рішення дисциплінарного органу УЄФА не зупиняє автоматично виконання такого рішення, то покарання за поведінку українських уболівальників у вересневих поєдинках у частині часткового закриття трибун на найближчий домашній матч (5 000 місць) та заборони на продаж квитків у гостьовий сектор на найближчий виїзний матч було застосовано до УАФ у жовтневих поєдинках проти Північної Македонії та Мальти відповідно".

Таким чином, на грі з Італією не буде жодних обмежень для вболівальників.

Україна проведе матч кваліфікації чемпіонату Європи з італійцями 20 листопада у німецькому Леверкузені. Це буде вирішальний поєдинок для команди Сергія Реброва у боротьбі за путівку до фінальної частини турніру.

Раніше президент УЄФА підтримав Італію перед матчем з Україною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі