На матчі Англія – Україна відбудеться флешмоб з метою привернення уваги до передачі військових літаків

Поділитися
На матчі Англія – Україна відбудеться флешмоб з метою привернення уваги до передачі військових літаків Матч пройде сьогодні © Фото з відкритих джерел
Поєдинок пройде у Лондоні.

На футбольному матчі відбірного циклу Євро-2024 Англія – Україна відбудеться флешмоб із метою привернення уваги до передачі військових літаків.

За інформацією журналіста Миколи Василькова, перед початком гри на трибуні українського сектору буде розгорнутий великий банер із символічним зображенням Короля Чарльза ІІІ, який тримає у руці паперовий літак як символ усієї акції – надання військових літаків для України.

На 24-й хвилині вболівальники після виконання пісні "Повітряним силам ЗСУ потрібні F-16" запустять паперові літаки синьо-жовтого кольору, передані кільком тисячам українських фанатів, які відвідають "Уемблі".

Також вболівальники отримають наклейки із зображенням Короля та літака – їх розклеюватимуть біля арени.

"Метою акції - звернути увагу Короля на те, що він може і обіцяв дати військові літаки для України", - сказав Васильков.

Матч відбіркового раунду кваліфікації на Євро-2024 Англія – Україна відбудеться сьогодні. Початок поєдинку у Лондоні – о 19:00.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Англія – Україна у кваліфікації Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі