На ЧС-2018 в РФ збираються їхати 5 тисяч українців

Поділитися
На ЧС-2018 в РФ збираються їхати 5 тисяч українців © fifa.com
Геращенко закликала 10 разів подумати, перш ніж їхати в Росію.

На Чемпіонат світу з футболу-2018 в Росію збираються їхати близько пяти тисяч українців. Сааме стільки квитків було придбано з території України, заявила віце-спікер і представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко на погоджувальній раді парламенту у понеділок, 4 червня.

"Я дуже прошу не забувати, що виклик України - це війна. Користуючись нагодою, дозвольте звернутись до тих п'яти тисяч українців, які начебто купили квитки на Чемпіонат світу з футболу. Шановні українці, десять разів подумайте над тим, чи варто їхати до країни-агресора, де вас можуть затримати. Потім українська влада буде безсила надіслати до вас консулів", – цитує Геращенко "Українська правда".

Вона зазначила, що не варто ані грошима, ані будь-якими іншими способами підтримувати заходи, які відбуваються в Росії.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Міністерство закордонних справ України закликало громадян України утриматися від поїздок в Росію для відвідування матчів, оскільки вони можуть опинитися в небезпеці.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі