На чемпіонатах світу з боротьби і художньої гімнастики переплутали гімн Росії

Поділитися
На чемпіонатах світу з боротьби і художньої гімнастики переплутали гімн Росії Російський борець не відразу зрозумів, що грає не той гімн © youtube.com
Протягом двох днів помилилися організатори змагань в США і Німеччині.

Організатори чемпіонатів світу з боротьби і художньої гімнастики, які проходять у ці дні в США та Німеччині відповідно, заплуталися в російських гімнах.

Спершу на першості з боротьби, що проводиться в Лас-Вегасі, замість нинішнього гімну РФ включили "Патріотичну пісню" Михайла Глінки, яка використовувалася в якості гімну Росії до 2000 року. Борець Роман Власов, який виграв на змаганнях "золото", зрозумівши, що грає не та мелодія, почав махати руками, після чого організатори виправили помилку.

Не минуло і доби, а аналогічна ситуація трапилася у Штутгарті на чемпіонаті світу з художньої гімнастики. Причому в Німеччині не той гімн був включений двічі. У підсумку діючий гімн довелося співати російським уболівальникам в залі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі