На битву з Іспанією Фоменко викликав перевірених бійців

Поділитися
На битву з Іспанією Фоменко викликав перевірених бійців Михайло Фоменко довіряє перевіреним бійцям
Лише один новачок опинився в списку запрошених на березневий збір гравців. Втім, в запасний варіант у Фоменка є ще кілька нових осіб.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав список тих футболістів, на кого він розраховує під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії, який відбудеться 27 березня в Севільї.

Як і очікувалося, Фоменко не став експериментувати зі складом перед напруженим і відповідальним протистоянням з чемпіонами Європи. Тому в складі - лише один новачок. Така почесна місія випала на 19-річного захисника "Динамо" Микита Бурду, який претендує на поїздку на молодіжний чемпіонат світу (U-20) у складі збірної.

Саме "Динамо" відправило в нинішній склад найбільшу кількість гравців - 8. Примітно, що Фоменко викликав центрального півзахисника Дениса Гармаша, який ще не встиг набрати оптимальні кондиції після травми, тоді як основний центрхав "Динамо" Сергій Рибалка опинився лише в резервному списку.

Також слід зазначити і виклик в збірну Артема Кравця, який не встиг дебютувати в команді Фоменко з-за травми, отриманої в зіткненні все з тим же Бурдою.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Денис Бойко ("Дніпро"), Олександр Рибка ("Динамо").

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Євген Хачеріді, Микита Бурда (обидва - "Динамо"), Артем Федецький ("Дніпро").

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш ("Динамо"), Руслан Ротань, Євген Коноплянка, Роман Безус (всі - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Артем Громов ("Ворскла", Полтава), Руслан Малиновський ("Зоря" Луганськ), Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія), Денис Олійник ("Вітесс", Нідерланди).

Нападники: Роман Зозуля ("Дніпро"), Пилип Будківський ("Зоря"), Артем Кравець ("Динамо").

Резервний список

Євген Селезньов, Валерій Лучкевич, Валерій Федорчук (усі - "Дніпро"), Кирило Ковальчук ("Металіст" Харків), Максим Малишев, Андрій Пилявський (обидва - "Зоря"), Іван Ордець ("Шахтар"), Сергій Рибалка ("Динамо").

Читайте також: Фоменко поскаржився на відсутність футбольного "я" у деяких футболістів

27 березня українці зіграють у матчі Євро-2016, а потім, через 4 дні проведуть спаринг з Латвією у Львові. Нагадаємо, що після 4-х турів українці і іспанці займають 2-3 місця в групі С, а лідирує тут Латвія.

Напередодні стало відомо, що Україна покинула топ-30 рейтингу ФІФА. Станом на 12 березня підопічні Фоменко займають 31-е місце.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі