Мої сини вболівають за Мессі і Неймара - Буффон

Поділитися
Мої сини вболівають за Мессі і Неймара - Буффон Капітан "Юве" вважає "Барселону" фаворитом © UEFA
Представники "Барселони" і "Ювентуса" мріють про "золотий хет-трик".

6 червня в Берліні відбудеться фінал Ліги чемпіонів. Напередодні гри тренери та гравці команд взяли участь у прес-конференції.

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке висловив сподівання, що його команді вдасться зіграти у свій футбол: "Ми знаходимося там, де хотіли б - два титули і шанси на третій. Ми хочемо грати в свою гру: контролювати м'яч, створювати загрози і мінімізувати шанси "Ювентуса".

А ось коуч "Юве" Массіміліано Аллегрі озвучив досить цікавий факт: "Ми грали в семи фіналах, двічі перемогли і п'ять разів програли. "Барселона" виграла чотири і поступилася в трьох. Рахуйте самі...". Крім того, тренер туринців підкреслив: "Матч один, другого шансу не буде. Ми повинні бути сильні психологічно і перевернути все з ніг на голову, адже "Барселона" є фаворитом".

"Мабуть, ми не думали, що цей рік стане таким хорошим або навіть ідеальним, що ми вийдемо у фінал. Це говорить про важливість змін, про нашого нового тренера. "Барселона" об'єктивно є фаворитом. Справа в тому, що у них більше індивідуально сильних футболістів з дивовижною технікою, - зазначив капітан "Ювентуса" Джіджі Буффон, - До речі, один мій син - великий шанувальник Ліонеля Мессі, а другий - Неймара. Так що вони не знають, за кого вболівати... Але, думаю, зрадіють перемозі "Ювентуса".

Читайте також: Багаторічний лідер "Барселони" продовжить кар'єру в Катарі

У самого Буффона теж буде шанувальник, причому у складі каталонського клубу. "Це найважливіший матч у моєму житті. Я є великим шанувальником Буффона і сподіваюся, що зможу забити йому. Трофей дуже близький - сподіваюся, що зможу поцілувати його завтра", - сказав Неймар.

Додамо, що фінальний поєдинок розпочнеться о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі