Моурінью побажав "Динамо" потрапити в Лігу Європи

Поділитися
Моурінью побажав "Динамо" потрапити в Лігу Європи Моуріньо відзначив прогрес українських команд © chelseafc.com
Головні тренери лондонського і київського клубів прокоментували матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Київське "Динамо" поступилося на виїзді "Челсі" (1:2), погіршивши свої шанси на вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. Головні тренери команд підбили підсумки цієї дуелі.

Жозе Моуріньо не надто зрадів перемозі: "Для виходу в плей-офф нам не особливо потрібна була перемога. Ми не засмутилися б, якби зіграли внічию. Ми знаємо, що виграємо матчі, що залишилися. Але, звичайно, ця перемога дуже важлива для подолання негативних моментів", - наводить слова португальця Dynamo.kiev.ua.

Крім того, португалець похвалив прогрес українських команд і побажав "Динамо" потрапити в Лігу Європи: "Я вважаю, що у киян дуже-дуже хороша команда. Я це сказав сьогодні Шевченко з Ребровим. Я дуже добре запам'ятав матч у Києві, коли я приїжджав туди з "Інтером". Українські команди розвиваються і, я впевнений, продовжать це робити. Ми побачили дуже сильного суперника і сьогодні, і в Києві. Сподіваюся, що кияни кваліфікуються в Лігу Європи, так як там у них є шанси на перемогу в турнірі. У плей-офф Ліги чемпіонів вони, швидше за все, вилетять в 1/8 фіналу".

А Сергій Ребров підкреслив, що його підопічні могли дотиснути "Челсі": "У першому таймі діяли не так агресивно: ми домовлялися, що з цією командою неможливо постійно оборонятися. Це заслуга лондонців, які не давали нам виходити в контратаки. З виходом Гармаша ситуація змінилася, тому в другому таймі ми виглядали краще.

Ми налаштовувалися на атакуючий футбол. Звичайно, нічия була б непоганим результатом. Ви бачили, що у другому таймі ми намагалися і могли дотиснути "Челсі". В роздягальні зараз всі дуже засмучені. Але це не скасовує того, що "Челсі" виглядав сьогодні відмінно".

Також Ребров пообіцяв битися за вихід у плей-офф до останнього: "Звичайно, ситуація в групі погіршилася. Ми беремо участь у найпрестижнішому турнірі Європи, тому кожне очко тут на вагу золота. Немає сумніву в тому, що ми будемо битися за кожне очко в матчах, що залишилися".

Читайте також: "Динамо" зіграло внічию з "Челсі" в Києві

Нагадаємо, в групі G лідирує "Порту" (10 очок), на другому місці йде "Челсі" (7), на третьому - "Динамо" (5), "Маккабі" очок ще не набирав.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі