Моурінью готовий взяти Ярмоленка в "Челсі" влітку

Поділитися
Моурінью готовий взяти Ярмоленка в "Челсі" влітку © Clive Barda / Royal Opera House
Наставник лондонців зацікавився в динамівському лідері: судячи з усього, на відміну від "Дніпра", у Києві не будуть чинити опір переходу провідного гравця в сильний європейський чемпіонат.

Фланговий атакуючий гравець Андрій Ярмоленко, популярність якого на трансферному ринку не менше, ніж у Євгенія Коноплянки, зацікавив один з провідних клубів світу лондонський "Челсі".

Наставник "Челсі" Жозе Моурінью в зимове трансферне вікно звернувся до точкового посилення складу команди, але вже влітку португалець готує кардинальне оновлення складу більш різноплановими гравцями. Серед пріоритетних цілей португальця став Андрій Ярмоленко. На думку The Sun, зірвався трансфер Євгена Коноплянки буде способстовать підвищенню популярності Ярмоленко на Туманному Альбіоні.

"Аристократи" готові першими позначити свій інтерес у літній трансфер Андрія, посприяти цьому може і Андрій Шевченко, який віддав "Челсі" два сезони, і як і раніше знаходиться в тісних контактах з президентом клубу Романом Абрамовичем.

В стані "синіх" розуміють ризики, пов'язані з трансфером українця, але в той же час не хочуть втратити "друге дарування з сходу". Першим, після ряду публікацій місцевих експертів, по всій видимості є Коноплянка: днепрянина вважають більш близьким за стилем гри до британського футболу, ніж динамівську "десятку".

Примітно, що повідомлення про інтерес з боку Особливого Ярмоленко відзначив голом і точною передачею в спарингу "Динамо" та болгарського "Локомотива" в іспанській Марбельї - динамівці перемогли 2:0.

Нагадаємо, що в трансферні чутки ім'я Ярмоленко не раз спливало поряд з такими клубами як "Мілан", "Реал", "Фіорентина" і "Зеніт". !zn

Читайте також:

Сьомін: Ярмоленко - найкращий футболіст на пострадянському просторі

Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратила шансів завоювати чемпіонство

Бразильський футболіст знов не прибув у "Динамо" за сімейними обставинами

Суркіс відреагував на зіткнення біля стадіону "Динамо"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі