Молодий талант "Боруссії", що перейшов у "Баварію", пропустить фінал Ліги Чемпіонів

Поділитися
Молодий талант "Боруссії", що перейшов у "Баварію", пропустить фінал Ліги Чемпіонів Маріо пропустить фінал © bvb.com
Маріо Гетце, трансфер якого з Дортмунда до Мюнхена викликав обурення з одного боку і захоплення з іншого, не зможе востаннє допомогти своїй рідній команді у вирішальному поєдинку розіграшу Ліги Чемпіонів.

Півзахисник "Боруссії", який новий сезон розпочне у складі чемпіона Бундесліги-2012/13 "Баварії", не зможе допомогти дортмундській команді у фіналі Ліги Чемпіонів.

Як інформує iSport.ua, футболіст отримав розтягнення задньої поверхні стегна. 21 травня Гетце повернувся у загальну групу, однак посеред тренування відчув біль у нозі і змушений був завершити сесію, ще більше ускладнивши травму.

Зазначимо, що травма переслідує Маріо ще з другого півфінального матчу Ліги Чемпіонів з "Реалом" - тоді футболіст отримав пошкодження м'яза ноги.

"Фінал був моєю метою. Останні тижні я боровся за те, щоб відновитися до цього матчу. Мені шкода, що мене не буде разом з командою в цей день", - заявив Гетце.

Відзначимо, що у кінці квітня Гетце підірвав інформаційний простір новиною про свій трансфер у "Баварію". Вболівальники дортмундців висловили обурення переходом у стан конкурента молодого таланту, а у "Баварії" раділи чудовому придбанню, яке безперечно посилить атакуючу міць мюнхенців.

20-річний Маріо Гетце в нинішньому сезоні став одним з найкращих у складі "Боруссії", проявивши непогані бомбардирські якості.

Між тим, головний тренер "Боруссії" Юрген Клопп зазначив, що поки не має наміру відпускати свою головну зірку Роберта Левандовскі, яким цікавиться "Баварія" і МЮ. Клопп заявив, що розраховує на нападника в наступному сезоні.

Нагадаємо, що фінальна зустріч Ліги Чемпіонів між "Баварією" і "Боруссією" відбудеться 25 травня у Лондоні на стадіоні "Уемблі". !zn

Читайте також:

Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовскі наблизився до статусу "великого"

Встановивши 25 рекордів Бундесліги, головний тренер "Баварії" залишає свій пост

"Баварія" і "Боруссія" почали суперництво задовго до зустрічі у фіналі ЛЧ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі