Міжсезоння: Сидорчук приніс перемогу "Динамо", дубль Тейшейри не допоміг "Шахтарю"

Поділитися
Міжсезоння: Сидорчук приніс перемогу "Динамо", дубль Тейшейри не допоміг "Шахтарю" "Динамо" вирвало перемогу на останніх хвилинах
Кияни обіграли німців, "гірники" програли швейцарцям, а "Ворскла" і "Карпати" перемогли одну і ту ж команду.

Київське "Динамо" виграло ще один матч на зборі в Австрії. Кияни здобули вольову перемогу у зустрічі проти команди другої Бундесліги - "Айнтрахта" з Брауншвейга.

Рахунок у матчі відкрили німці, а вирвати перемогу киянам вдалося лише в кінцівці. На 79-й хвилині Драгович зрівняв рахунок, а на 91-й красивим дальнім ударом крапку в грі поставив Сидорчук. Зазначимо, що стартовому складі "Динамо" вперше цього міжсезоння з'явилися Ленс і Хачеріді. Раніше "Айнтрахт" обіграв "Шахтар" з рахунком 2:1.

"Динамо" - "Айнтрахт Брауншвейг" (Німеччина) - 2:1

Голи: Драгович (79), Сидорчук (91) - Дукер (14)

"Динамо": Шовковський (Рибка, 46), Віда (Морозюк, 56), Бурда (Драгович, 56), Хачеріді (Ягодінскіс, 46), Макаренко (Антунеш, 46), Петрович (Рибалка, 46), Гармаш (Велозу, 56), Ленс (Даніло Сілва, 56), Гусєв (Ярмоленко, 56), Буяльський (Сидорчук, 56), Кравець (Мораєс, 56)

"Шахтар" продовжує готуватися до сезону вже у Швейцарії. У рамках турніру, в якому разом з донецьким клубом беруть участь "Ліон", "Сьон", ПСВ і "Базель", "гірники" програли господарям. Всі голи в матчі були забиті в першій половині. Алекс Тейшейра в кінці першого тайму не реалізував пенальті, але відзначився буквально через тридцять секунд після втраченої можливості. Однак у другому таймі відігратися "гірникам" не вдалося. В рамках турніру "Шахтар" також зіграє з "Базелем".

"Сьон" (Швейцарія) – "Шахтар" - 3:2

Голи: Циглер (21), Салатіч (37, з пен.), Конате (41) - Тейшейра (22, 45+1)

"Шахтар": П'ятов (Сарнавський, 46), Срна (к) (Кобін, 75), Кучер (Ордець, 73), Ракицький (Воловик, 80), Азеведо (Ізмаїлі, 46), Степаненко, Дентіньо (Малишев, 68), Марлос (Караваєв, 75), Тейшейра, Тайсон (Гринь, 80), Гладкий (Феррейра, 46)

Харківський "Металіст" підписав контракти з трьома виконавцями. Склад команди поповнили Сергій Рудика, Євген Зубейко і Станіслав Куліш. А на передсезонному зборі підопічні Олександра Севідова розгромили закарпатських аматорів.

"Металіст" - ФК "Ужгород" (Закарпаття) - 5:0

Голи: Рудика, 10, 36, Ковальчук, 19, Синиця, 90, 90+3

"Карпати" і "Ворскла" на зборах у Словенії в один день обіграли одну і ту ж команду. Вранці з "Сараєво" впоралися львів'яни, а ввечері трохи більш переконливо зробили це полтавці.

"Карпати" - "Сараєво" (Боснія і Герцеговина) - 3:1

Голи: Карноза, 25, Худоб'як, 43, Гуцуляк, 82 - Бекич,31

"Ворскла" - "Сараєво" (Боснія і Герцеговина) - 3:0

Голи: Скляр (44), Е. Ткачук (52), Сімінін (71)

Також товариський матч 7 липня провела "Зоря". Луганчани зіграли внічию зі словенським клубом "Заврч" - 0:0.

Нагадаємо, що новий чемпіонат Прем'єр-ліги стартує 17 липня матчем "Металург" (Запоріжжя) - "Зоря". А 14 липня "Динамо" і "Шахтар" в Одесі розіграють Суперкубок України і розділять мільйон гривень призових: 65% - переможцю, 35% - програвшому.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі