Міжсезоння: "Динамо" розгромило хорватів, "Зоря" зіграла внічию з румунами

Відео
Поділитися
Міжсезоння: "Динамо" розгромило хорватів, "Зоря" зіграла внічию з румунами "Динамо" розгромило "Спліт" © ФК Динамо
Українські клуби продовжують підготовку до наступного сезону.

Відбулися чергові товариські матчі за участю клубів української Прем'єр-ліги.

"Динамо" зустрічалося з хорватським клубом РНК "Спліт", зумівши здобути впевнену перемогу. Підопічні екс-динамівця Горана Саблича не зуміли чинити опір українському гранду, в результаті чого рахунок до перерви був на користь динамівців - 5:0. У другому таймі ситуація не змінилася, а "Динамо" вдалося забити ще тричі. Хорвати таки відзначилися двома точними ударами, але підсумковий рахунок на користь українців - 8:2. Варто відзначити, що "покер" з чотирьох м'ячів на свій рахунок записав Денис Гармаш.

Луганська "Зоря" провела поєдинок проти румунського "Клужа". До 61-ї хвилини основний склад команди Юрія Вернидуба так і не зумів розкрити оборону суперника, після чого сім замін теж не вплинули на ситуацію. У підсумку була зафіксована нічия - 0:0.

"Дніпро" провів товариський матч з маріупольським "Іллічівцем". Дніпряни, у складі яких практично не залишилося лідерів команди минулого сезону, все-таки змогли обіграти представника Першої ліги. Єдиний гол на 76-й хвилині забив ветеран і легенда "Дніпра" Сергій Назаренко.

Читайте також: Співак Потап представив новий гімн української Прем'єр-ліги

Нагадаємо, що футбольний сезон в Україні стартує матчем за Суперкубок в Одесі 16 липня. За трофей боротимуться київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі