Міжнародна федерація волейболу відмовилася виплачувати Росії компенсацію за відібраний чемпіонат світу

Поділитися
Міжнародна федерація волейболу відмовилася виплачувати Росії компенсацію за відібраний чемпіонат світу Турнір було перенесено до Польщі © Фото з відкритих джерел
Окупанти залишилися без грошей.

Міжнародна федерація волейболу відмовилася виплачувати Росії компенсацію за відміну домашнього чемпіонату світу серед чоловіків, повідомив генеральний секретар всеросійської федерації волейболу Олександр Яременко.

За його словами, йдеться про повернення половини заявкового внеску: із вкладених 40 млн. доларів мали повернути 20 млн. доларів.

Змагання мали відбутися в Росії з 26 серпня по 11 вересня, але були перенесені до Польщі через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

У вересні 2021 року чоловічої збірної України для потрапляння на чемпіонат світу-2022 забракло одного ліцензійного місця.

Однак через повномасштабне вторгнення Росії в Україну наша збірна посіла місце відстороненої команди РФ, а на самому турнірі вперше в історії вийшла до чвертьфіналу турніру.

Раніше повідомлялося про те, що МОК залишив у силі санкції проти росіян та білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі