Міжнародна федерація гімнастики знову продовжила відсторонення росіян

Поділитися
Міжнародна федерація гімнастики знову продовжила відсторонення росіян Відсторонення росіян та білорусів від змагань з гімнастики діє з березня 2022 року © Фото з відкритих джерел
Санкції проти окупантів залишилися чинними.

Виконавчий комітет Міжнародної федерації гімнастики (FIG) продовжив відсторонення російських спортсменів від змагань.

"FIG вважає, що заходи, вжиті 1-2 березня 2023 р., залишаються в силі без будь-яких подальших змін. FIG постійно стежитиме за загальною ситуацією і може переоцінити ці заходи залежно від розвитку обставин", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, 4 березня 2022 року через повномасштабне вторгнення РФ в Україну FIG усунула спортсменів з Росії та Білорусі від змагань, а після кілька разів продовжувала відсторонення.

На початку нинішнього року Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до міжнародних змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні та дотримуються допінгового законодавства.

Рішення FIG щодо можливого повернення росіян може бути переглянуте на наступному засіданні виконкому організації, яке відбудеться 19-20 липня у швейцарській Лозанні.

Раніше повідомлялося про те, що батько титулованої української гімнастки загинув на війні з Росією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі