Місце проведення бою Усик - Гассієв стане відомо наступного тижня

Поділитися
Місце проведення бою Усик - Гассієв стане відомо наступного тижня Усик поки не отримав точну інформацію про дату і місце проведення фіналу © K2 Promotions
Все буде залежати від керівництва Всесвітньої боксерської суперсерії.

Президент Федерації боксу Росії Умар Кремльов повідомив, що на наступному тижні стане відомо, де пройде фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між чемпіоном світу WBC і WBO в певром важкій вазі Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і володарем титулів WBA та IBF Муратом Гассієвим (25-0, 19 КО).

"Все буде ясно на наступному тижні. Поки я не готовий сказати, де пройде бій, але ми доклали всіх зусиль задля того, щоб він був у Москві. Рішення приймає Суперсерія. Так що ми просто чекаємо", - цитує Кремльова "Спорт-Експрес".

Бій повинен був відбутися 11 травня в Саудівській Аравії, але був перенесений на літо. Пізніше стало відомо про травму Усика, яка не дозволяла провести фінал в травні.

Федерація боксу Росії подала заявку на проведення бою Усик - Гассієв, тоді як сторона українського чемпіона не підтримала цю ідею.

Раніше стало відомо про те, що Усик повернеться до тренувань в середині травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі