Міністерство молоді та спорту України скасувало заборону на участь у турнірах в Росії

Поділитися
Міністерство молоді та спорту України скасувало заборону на участь у турнірах в Росії Українці поїдуть на змагання до Росії © facebook.com
Українські спортсмени зможуть відправитися в Росію.

Міністерство молоді і спорту України видало новий наказ, який регламентує участь українських спортсменів у змаганнях на території Росії. Попередній наказ від 14 березня 2018 року, в якому міністерство забороняло членам національних збірних виступати в Росії, втратив свою силу. Подібна заява з'явилася на офіційному сайті Асоціації спортивної боротьби України.

У новому документі йдеться лише про заборону фінансування зборів та участі збірників, а федераціям рекомендовано утриматися від участі у змаганнях в Росії.

"Звертаємо увагу, що згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України від 11.04.2018 року втратив чинність наказ 14.03.2018 року, який забороняв участь українських спортсменів у заходах, що проводяться на території Російської Федерації.

У той час, як наказ від 11 квітня 2018 року не забороняє українським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях, що проводяться на території Російської Федерації, але забороняє фінансування спортивних заходів за рахунок коштів державного бюджету", - повідомляється в указі.

wrestlingua.com

Нагадаємо, раніше міністр молоді та спорту Ігор Жданов підписав наказ про заборону виступів українських спортсменів в будь-яких змаганнях, які проводяться на території Росії.

Він також зазначив, що змагання в Росії в зв'язку з політикою цієї держави є небезпечними для українських спортсменів.

Зазначимо, що через заборону брати участь у змаганнях в Росії українські біатлонні збірні не виступили на завершальному етапі Кубка світу в Тюмені.

Вчора, 17 квітня, стало відомо про те, що українські борці мають намір вирушити на чемпіонат Європи в Росію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі