Мілевський розірвав контракт з "Хайдуком"

Поділитися
Мілевський розірвав контракт з "Хайдуком" Мілевський буде шукати новий клуб © hajduk.hr
Відомий український нападник так і не зумів налагодити контакт з новим головним тренером.

Екс-лідер київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський розірвав контракт з "Хайдуком", про що повідомляє офіційний сайт клубу. Офіційна причина - рішення тренерського штабу "робити ставку на молодих футболістів", про що заявив президент "Хайдука" Марін Брбіч.

Проте сам нападник ще 2 липня заявив, що новий головний тренер Дамір Буріч відібрав у нього десятий номер, а пізніше агент гравця Олександр Панков повідомив, що ймовірність зміни клубу Мілевським "дуже велика" з-за поганих взаємин з тренером.

"На жаль, у другій половині минулого сезону у нас стали погіршуватися результати, стали змінюватися тренери, а влітку команда сильно змінилася в кадровому плані. В цей же час, я відновлювався від травми, яку отримав ще в травні. Я їду зі Спліта з почуттям незавершеності, але той досвід, який я тут отримав, допоможе мені в подальшій кар'єрі. Я хочу, щоб головний тренер команди Дамір Буріч і капітан Горан Міловіч знали, у них завжди буде велика підтримка з боку українських уболівальників", - попрощався с клубом Мілевський.

Нападник зіграв за хорватську команду 27 матчів, в яких забив три м'ячі і віддав шість гольових передач.

Відзначимо, що в "Хайдуку" також виступають ще два українця - Максим Білий і Артем Радченко, однак обидва поки що залишаються при Буріче в статусі запасних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі