Мілевський через два роки отримав шанс зіграти в єврокубках

Поділитися
Мілевський через два роки отримав шанс зіграти в єврокубках Поки "Хайдук" перемагає без Артема Мілевського © hajduk.hr
Хорватський "Хайдук" після поразки на виїзді 2:4 зумів зломити опір казахстанського "Шахтаря" на домашньому стадіоні і вийшов у вирішальний раунд кваліфікації Ліги Європи. Тепер там може зіграти українець Артем Мілевський.

Український форвард Артем Мілевський, що приєднався до хорватського "Хайдука" в кінці липня, отримав шанс зіграти в єврокубкових поєдинках - через два роки після того, як він виходив на поєдинки Ліги Чемпіонів у футболці "Динамо".

Хорватський "Хайдук" зумів вийти у четвертий, вирішальний раунд кваліфікації Ліги Європи, ставши переможцем протистояння з казахстанським "Шахтарем".

Після 2:4 у Караганді "білі" мали досить примарні шанси на успіх, проте магія домашнього стадіону "Полюд", а також більш надійна гра в обороні привели до того, що казахстанці здригнулися. Як і у випадку з українським "Чорноморцем", хорватам слід було забивати два голи у ворота суперника, і при цьому намагатися не пропустити. На відміну від одеситів, "Хайдук" вирішив все досить швидко. На 14-й та 36-й хвилинах Сушич і Мальїца встановили необхідний рахунок, а інше було справою техніки. Наостанок вже в доданий час Готал потішив понад 30 тисяч фанатів ще одним точним ударом.

8 серпня команда зі Спліта дізнається ім'я майбутнього суперника, а поки Артем Мілевський повинен посилити свою підготовку, щоб стати учасником єврокубкових баталій. Втім, хорватська преса досі сумнівається у здібностях українця. Так, Vecernij list стверджує, що українець зможе дебютувати за "Майстрів з моря" не раніше кінця серпня - в матчі чемпіонату.

На сьогоднішній день Мілевський готується за індивідуальною програмою, проте вже незабаром приступить до тренувань з командою.

Нагадаємо, що востаннє опальний форвард виходив на поєдинки єврокубків в сезоні-2012/13. Тоді його "Динамо" під керівництвом Юрія Сьоміна грало в Лізі Чемпіонів.

У матчі третього раунду кваліфікації турніру проти голландського "Фейєноорда" Мілевський вийшов на заміну на НСК "Олімпійський" на початку другого тайму і виглядав досить непогано, а в кінцівці зустрічі навіть вивів Брауна Ідейє на ударну позицію, але той влучив у поперечину. Зустріч завершилася перемогою динамівців 2:1, кияни в результаті пробилися в груповий турнір ЛЧ, однак більше Артем не виходив на поле - "біло-синіх" очолив Олег Блохін, який відправив його в глибокий запас.

Додамо, що сезон-2013/14 Мілевський частково провів у складі турецького "Газіантепспора", який не грав у єврокубках. !zn

Читайте також:

У Хорватії розраховують на відродження українця Мілевського

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський-хороший нападник

"Чорноморець" покинув Лігу Європи без забитого гола (ВІДЕО)

"Зоря" здобула історичну перемогу і вийшла у вирішальний раунд кваліфікації Ліги Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі