Мілевський буде виступати в Хорватії за "Хайдук" і в наступному сезоні

Поділитися
Мілевський буде виступати в Хорватії за "Хайдук" і в наступному сезоні Артем Мілевський поки залишається в "Хайдуку" © Instagram/Милевский
Український форвард звернувся до фанатів команди, заспокоївши їх, що не збирається залишати Спліт в міжсезоння.

Український нападник сплітського "Хайдука" Артем Мілевський, судячи з усього, продовжить кар'єру в хорватському чемпіонаті.

Нагадаємо, що контракт 30-річного форварда з Хайдуком закінчується влітку 2016 року. Взимку агент футболіста Олександр Панков заявляв, що у його клієнта є пропозиції з Німеччини та Італії, але все йде до того, що Артем продовжить кар'єру в Хорватії.

"Мої хорватські друзі та фани, я нікуди не йду!" - написав Мілевський на своїй сторінці в Instagram. - Готуюся до нового сезону з командою. Хотілося б подякувати всім вам за підтримку. У наступному сезоні ми будемо сильніші".

Додамо, що в цьому сезоні у 27-ми матчах за "Хайдук" Мілевський забив три м'ячі і віддав шість результативних передач. Судячи з усього, Мілевський може отримати виклик у збірну України на червневі поєдинки з Люксембургом і Грузією, адже фаворит Михайла Фоменко Роман Зозуля - травмований, а в українському чемпіонаті крім Артема Кравця із "Динамо" і Пилипа Будківського з "Зорі" немає гідних кандидатів. Тим більше, що обидва футболісти не зуміли проявити себе повною мірою в поєдинках з Іспанією (0:1) і Латвією (1:1).

Читайте також: Мілевський в "Хайдуку" повторив легендарний трюк Сергія Реброва

Артем Мілевський підписав контракт з хорватським Хайдуком влітку 2014 року і всупереч скептичним прогнозам зумів закріпитися у складі хорватського гранда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі