Мхітарян отримав травму вже у другому матчі за "Боруссію"

Поділитися
Мхітарян отримав травму вже у другому матчі за "Боруссію" © kicker.de
Не встиг вірменський футболіст дебютувати за дортмундський клуб, як йому доведеться пропустити близько місяця через пошкодження.

Вірменський півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян, який нещодавно оформив перехід із "Шахтаря" за 27 мільйонів євро, отримав пошкодження ноги вже у другому матчі за свій новий клуб.

Неприємна пригода сталася з колишнім "гірником" у контрольному матчі "жовто-чорних" із "Люцерном" зі Швейцарії. В кінці першого тайму Мхітарян відгукнувся на передачу партнера з глибини поля, вийшов на ударну позицію і забив гол. У підсумку, "Боруссія" перемогла 4:1.

Під час виконання гольового епізоду вірменин не контактував з ким-небудь із суперників, однак за мить, замість святкування другого взяття воріт "Боруссії" впав на поле, відчувши біль у нозі. Додаткове обстеження після матчу показало, що у Мхітаряна - пошкодження щиколотки, а точніше - частковий розрив зв'язок.

Примітно, що Мхітаряну вдалося забити у другому матчі поспіль - раніше його точний удар у поєдинку з ще однією швейцарською командою "Базелем" приніс перемогу німцям 3:1.

Передбачається, що Мхітарян пропустить мінімум чотири тижні, а значить, не візьме участь у старті нового сезону. Зазначимо, що дортмундцям належить зіграти 27 липня матч за Суперкубок проти "Баварії", а в чемпіонаті Бундесліги 10 серпня "жовто-чорні" зустрінуться з "Аугсбургом". !zn

Читайте також:

В УЄФА визначили претендентів на звання найкращого футболіста Європи-2012/13

"Баварія" забрала у МЮ талановитого футболіста з "Барселони"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі