«Металіст» розлучається з одним зі своїх лідерів

Поділитися
Бразильський форвард Жажа Коельо, який у минулому сезоні був одним з лідерів харківського «Металіста», залишає команду. Про це у п'ятницю, 6 серпня, в інтерв'ю «Проспорту» повідомив наставник клубу Мирон Маркевич.
Бразильський форвард Жажа Коельо, який у минулому сезоні був одним з лідерів харківського «Металіста», залишає команду. Про це у п'ятницю, 6 серпня, в інтерв'ю «Проспорту» повідомив наставник клубу Мирон Маркевич.На запитання з приводу бразильця, який не потрапив навіть у запас на останній поєдинок харків'ян проти донецького «Металурга» він сказав: «Ви його вже не побачите!» Стосовно подальшої кар'єри Жажа Коельо, Маркевич порадив звернутися до президента «Металіста» Олександра Ярославського. «Це парафія президента. Ярославський буде вирішувати, куди піде Жажа і яка сума контракту», - сказав Маркевич. Жажа Коельо перейшов до харківського «Металіста» у 2008 році. Форвард чи не з першого матчу став одним з лідерів команди. У першому ж сезоні у Чемпіонаті України у 34 поєдинках він відзначився 14 разів. Окрім того, Жажа чотири рази відзначився у поєдинках на єврокубковій арені. У сезоні 2009/2010 форвард забив 16 м'ячів у 25 поєдинках. Тоді ж з'явилася інформація про те, що бразилець повинен перейти у донецький «Шахтар», однак трансфер зірвався. Цього літа Жажа пропустив передсезонні збори «Металіста», за що був оштрафований клубом. У нинішньому Чемпіонаті України нападаючий двічі виходив на поле у складі харківського клубу, проте жодного разу не зміг відзначитися.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі