"Металіст" взяв до уваги рекомендації МВС і зіграє домашні матчі поза Харковом

Поділитися
"Металіст" взяв до уваги рекомендації МВС і зіграє домашні матчі поза Харковом "Арена Львів" відвідає ще один український клуб © СПОРТ.bigmir.net
Як мінімум два домашні поєдинки харків'яни будуть проводити у Львові. Тоді підопічним Ігоря Рахаева доведеться грати проти "Шахтаря".

Не встигли в харківському "Металісті" заявити про те, що команда домовилася з керівництво однойменного стадіону про прийнятну орендну плату і не буде переїжджати до Сум, як стало відомо про тимчасовий переїзді харків'ян у Львів.

Причиною подібного рішення став теракт в Харкові, який відбувся 22 лютого і забрав життя 4 людей.

Харківський клуб вирішив прислухатися до рекомендацій правоохоронців, які поки не радять "Металісту" проводити домашні матчі в рідному місті.

Читайте також: Ярославський не впевнений у можливості допомогти "Металісту" найближчим часом

Взявши до уваги рекомендації МВС та неможливість проведення матчу в Харкові без відповідного дозволу, в "Металісті" вирішили не піддавати можливої небезпеки харківських уболівальників і за взаємною домовленістю з Шахтарем" провести матчі чвертьфіналу Кубка України (4 березня) і 16 туру чемпіонату України (7 березня) у Львові.

Керівництво "Металіста" запевнив, що продовжить роботу в тісному співробітництві з МВС з метою пошуку рішень проблеми і якнайшвидшого повернення команди в рідне місто.

Додамо, що на "Арені Львів" проводить свої домашні матч донецький "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі