"Металіст" дізнався можливих суперників у кваліфікації Ліги Чемпіонів

Поділитися
"Металіст" дізнався можливих суперників у кваліфікації Ліги Чемпіонів "Металіст" може зіграти з минулорічним суперником "Шахтаря" з Данії © uefa.com
Харків'яни тепер знають, на кого можна налаштовуватися напередодні свого дебюту в головному євротурнірі.

Після того, як у Греції були зіграні завершальні поєдинки фінальної пульки Суперліги, було визначено попередній відбір команд на третій кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів-2013/14.

Отже, у так званому турнірі нечемпіонів харківський "Металіст" виявився в числі сіяних команд. Крім харків'ян у квінтеті - російський "Зеніт", голландський ПСВ, французький "Ліон" і турецький "Фенербахче". Серед клубів, з якими можуть зіграти харків'яни - ПАОК (Греція), "Зальцбург" (Австрія), "Норшелланн" (Данія), "Грасхоппер" (Швейцарія) і "Зюлте-Варегем" (Бельгія).

Жеребкування цієї стадії відбудеться 19 липня. Змагання стартують 30-31 липня, а матчі у відповідь відбудуться через тиждень.

Зазначимо, що у разі вдалого подолання даного етапу "Металіст" на наступній, заключній стадії відбору очікують такі грізні суперники як "Мілан", "Арсенал", а також іспанський "Реал Сосьєдад", німецький "Шальке" і третя команда Португалії "Пасуш де Феррейра". Однак з ким саме може зіграти "Металіст" буде також залежати від посіву.

Нагадаємо, що харківський "Металіст" фінішував у чемпіонаті Прем'єр-ліги України на другому місці, вперше в своїй історії завоювавши право стартувати у кваліфікаційному турнірі Ліги Чемпіонів.

Відзначимо, що в минулому сезоні київському "Динамо" вдалося подолати два етапи кваліфікації ЛЧ - у третьому раунді кияни здолали голландський "Фейєноорд", а в четвертому - німецьку "Боруссію" з Мюнхенгладбаха. !zn

Читайте також:

Харківський бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України

Замість матчів за збірну України Марко Девіч зіграє весілля у Сербії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі