Мессі образив легенду англійського футболу у Instagram

Поділитися
Мессі образив легенду англійського футболу у Instagram Мессі грає за ПСЖ © Globo
Аргентинець не зміг прийняти критику на свою адресу.

Гравець ПСЖ Ліонель Мессі в особистому листуванні образив колишнього захисника "Ліверпуля" та експерта Sky Sports Джеймі Каррагера.

За словами легендарного англійського футболіста, Мессі відреагував на слова Каррагера про те, що аргентинець є не надто вдалим трансфером для ПСЖ.

"Я в ефірі програми Monday Night Football, тут приходить повідомлення в інстаграмі. Від Мессі, від нього самого. Я не показуватиму особисте листування, але він назвав мене ослом.

Мессі дивиться Monday Night Football, тому, сподіваюся, він і зараз дивиться, тому, Лео, я тебе дуже люблю. Ти найбільший гравець усіх часів, я був ослом у порівнянні з тобою. Ок, я приймаю це", - цитує Каррагера Daily Mail.

Нагадаємо, минулого літа Мессі був готовий підписати новий контракт з "Барселоною", але через фінансові труднощі угода зірвалася, після чого форвард у статусі вільного агента перейшов до "Парі Сен-Жермен".

У поточному сезоні Ліги 1 Ліонель Мессі провів 11 матчів та забив 1 гол. У Лізі чемпіонів за парижан аргентинець провів 5 поєдинків та записав на свій рахунок 5 результативних ударів.

Раніше повідомлялося, що"Барселона" продовжує заробляти на імені Мессі за допомогою фан-магазину.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі