"Мені це не подобається": Анчелотті розкритикував Луніна за переможний матч "Реала"

Поділитися
© Real Madrid
Наставник висловив невдоволення українському голкіперу.

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті незадоволений поведінкою Андрія Луніна у матчі з "Мальоркою" у чемпіонаті Іспанії.

Італійський фахівець у перерві поєдинку розкритикував українця та Родріго за отримані жовті картки за суперечки з арбітром.

"Ми не можемо просто так отримувати ці картки, мені не подобається, що вони були отримані за розмови", - наводить слова Анчелотті Defensa Central.

Зазначимо, що Лунін вийшов на поле у стартовому складі, а "Реал" переміг із рахунком 1:0. Наприкінці першого тайму в українського голкіпера стався стик із гравцем "Мальорки" у воротарській, після чого воротар вирішив посперечатися з арбітром і отримав від нього жовту картку.

Нагадаємо, Андрій Лунін останнім часом отримав місце в основному складі "Реала" після травми Кепи, який був орендований у "Челсі" для заміни Тібо Куртуа - бельгієць через травму вибув на тривалий термін. Зазначимо, що Кепа вже відновився після травми.

24-річний Лунін цього сезону провів 10 матчів за "Реал", у яких пропустив 6 голів. "Реал" підписав українського голкіпера із луганської "Зорі" влітку 2018 року.

Раніше Ла Ліга представила відео з найкращими моментами гри Луніна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі