Менеджер Лопеса підтвердив відмову свого підопічного від бою з Ломаченком

Поділитися
Менеджер Лопеса підтвердив відмову свого підопічного від бою з Ломаченком Лопеса не влаштували фінансові умови бою © Boxingscene
Американець проведе бій з іншим суперником.

Менеджер чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО) Девід Макуотер підтвердив, що його підопічний може відмовитися від бою проти володаря титулів WBC, WBA, WBO Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

"Всі намагаються чинити правильно, але, схоже, не всім запропонували достатньо грошей. Ми були готові погодитися на попередньо обумовлене зниження гонорару, проте отримане в результаті зменшення виявилося занадто різким.

Ймовірно, ми проведемо інший бій в легкій вазі, а потім переглянемо пропозицію від Ломаченка. Я вважаю, багато чого в цій ситуації залежить від телеканалу ESPN. Якщо вони хочуть влаштувати цей поєдинок, то їм слід щось придумати, щоб Top Rank зробила цей івент ", - наводить слова Макоутера ESPN.

Нагадаємо, що спочатку бій Ломаченка і Лопеса повинен був пройти 30 травня в Нью-Йорку в "Медісон-Сквер-Гарден", але був перенесений через коронавірус.

На початку липня стало відомо про те, що бій знову перенесено, а новою датою призначили 3 жовтня.

Пізніше стало відомо про те, що Лопеса не влаштував запропонований гонорар (1,2 мільйона доларів) за бій з українцем і він має намір відмовитися від поєдинку.

Раніше повідомлялося про те, що майбутній суперник Ломаченка різко звернувся до українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі