Мексиканський боксер Салідо заявив, що готовий побити Ломаченка ще раз

Поділитися
Мексиканський боксер Салідо заявив, що готовий побити Ломаченка ще раз Салідо перемагав Ломаченка роздільним рішенням суддів © BoxingScene
Єдиний кривдник українця в професійному боксі не проти реваншу.

Мексиканець Орландо Салідо заявив, що готовий ще раз вийти в ринг проти Василя Ломаченка і виграти у нього вдруге.

"Ломаченко відмінно виглядав в бою проти Мартінеса, але я не Мартінес. До того ж я один раз вже побив Ломаченка і зроблю це знову. Всі навколо говорять, що він став набагато краще з часів нашого бою, але він повинен довести це мені в ринзі!", - сказав Салідо.

Нагадаємо, Ломаченко виграв нокаутом у Романа Мартінеса і завоював чемпіонський пояс WBO у ваговій категорії 59 кг. Після цього український боксер вирішив залишити чемпіонський пояс у ваговій категорії 57 кг і продовжувати виступи у вазі 59 кг.

Ймовірними суперниками українця, крім Салідо, називають також Ніколаса Уолтерса, якого раніше не влаштували фінансові умови бою з Ломаченком, а також чемпіона світу за версією IBF Хосе Педрасу.

Читайте також: Ломаченко відмовився від чемпіонського поясу WBO

Перший поєдинок Ломаченка та Салідо відбувся в березні 2014 року. У своєму другому поєдинку в профі Ломаченко зазнав поразки роздільним рішенням суддів. При цьому протягом всього бою Салідо діяв в брудній манері, завдаючи заборонені удари.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі