Матеус пропустить перший збір "Дніпра" через травму, отриману у відпустці

Поділитися
Матеус пропустить перший збір "Дніпра" через травму, отриману у відпустці Матеусу наклали шви © ФК Днепр
Бразилець отримав травму під час гри з дочкою, а динамівець Сергій Сидорчук зламав три пальці, коли грав у міні-футбол.

Бразильський нападник Матеус пропустить перший збір "Дніпра" через травму, яку отримав у міжсезоння. Футболіст розповів, що травмувався під час гри в м'яч з дочкою.

"Отримав травму, причому на рівному місці. Ми з донькою розважалися, грали в м'яч. Я послизнувся, впав, загнав собі скалку і сильно порізався. Причому так сильно, що довелося накладати шви. Тому, повернуся в стрій, коли знімуть шви. Прикро", - сказав Матеус в інтерв'ю Sport.ua.

Бразилець підкреслив, що зможе приєднатися до "Дніпра" на другому зборі: "Мені дали п'ять днів відносного спокою, потім знімуть шви і ще пару днів на загоєння і стабілізацію ходьби. Потім вже буду бігати і робити більш серйозні вправи, входити в ритм".

Також під час відпустки травмувався півзахисник "Динамо" Сергій Сидорчук. Як стало відомо "Сегодня", український футболіст зламав три пальці лівої руки під час гри у футзал. Тепер Сидорчуку доведеться два тижні носити на ушкодженій руці пластину з гіпсу, що виключає його участь у спаринг-матчах. Але тренуватися в загальній групі і виконувати бігову роботу Сидорчук зможе.

Нагадаємо, "Дніпро" відправиться на перший збір, який команда проведе в Туреччині, 13 січня. "Динамо" свої перші збори в іспанській Марбельї вже починає. Сьогодні, 12 січня, динамівці прибули в Іспанію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі