Матчі з "Ренном" будуть для "Динамо" визначальними - Хацкевич

Поділитися
Матчі з "Ренном" будуть для "Динамо" визначальними - Хацкевич Хацкевич чекає від гравців прогресу © ФК Динамо
Наставник киян прокоментував нічию з "Яблонцем".

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічию з чеським "Яблонцем" (2:2) на виїзді у другому турі групового етапу Ліги Європи.

"Коли ми забили два м'ячі, суперник почав виходити в атаку більше через довгі передачі. Ми, у свою чергу, іноді програвали підбір, і не було контргри. Хоча моменти з виходами Буяльського і Гармаша в першому таймі теж потрібно доводити до кінця. Загрози нашим воротам не було. Ми контролювали гру, але в підсумку пропустили після стандартного положення та індивідуальної помилки.

В нашій групі все тільки починається. Минуло лише два тури, і вся боротьба попереду. Можливо, матчі з "Ренном" будуть визначальними. Всі команди непогано грають на своєму полі. Нам важко прийняти нічию 2:2 після того, як ми вели 2:0. Але тільки через єврокубки ми можемо зрозуміти, до чого ми готові. Я вважаю, що до Ліги Європи ми готові.

Підсилення в атаці до зими не буде точно. Можемо розраховувати тільки на свої внутрішні ресурси і молодих хлопців, які у нас є. На сьогоднішній момент ми не можемо нічого змінити. Потрібно тільки терпіти і чекати, коли футболісти будуть додавати. Що стосується конкуренції в чемпіонаті, то потрібно не втрачати свої очки. У нас немає можливості для великої ротації, тому потрібно вичавлювати з себе максимум", - заявив Хацкевич на прес-конференції.

Таким чином, після двох турів у "Динамо" два очки, у "Яблонцем" одне, в "Ренна" – три, а лідирує в квартеті "Астана" з чотирма набраними балами.

"Яблонець" - "Динамо" 2:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі