Матчі "Вольфсбург" – "Шахтар" і Польща – Україна пройдуть без глядачів

Поділитися
Матчі "Вольфсбург" – "Шахтар" і Польща – Україна пройдуть без глядачів Матчі пройдуть в Німеччині та Польщі © ФК Шахтер
Причиною став коронавірус.

Товариський матч збірних Польщі та України і перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи "Вольфсбург" – "Шахтар" пройдуть без глядачів через епідемію коронавіруса.

"Матчі Польща – Фінляндія у Вроцлаві і Польща – Україна в Хожуві пройдуть без глядачів. Зустрічі будуть транслюватися по телебаченню, – написав у твіттері генеральний секретар Польського футбольного Союзу Мачей Савіцкі.ий Союз Польщі назвав причиною цього оголошення прем'єр-міністра Матеуша Моравецького про скасування всіх масових заходів в країні через загрозу поширення коронавіруса.

"Ми шкодуємо про це рішення, але хочемо діяти з максимально можливою ретельністю і в інтересах всіх учасників. Матч "Вольфсбург" – "Шахтар" пройде без глядачів, – сказав керуючий директор "Вольфсбурга" Тім Шумахер.

"Таке рішення було прийнято з метою запобігання можливих наслідків для відвідувачів стадіону. Я дякую розчарованим фанатам за їх розуміння, а "Вольфсбург" – за високий рівень відповідальності і співробітництво", – сказала керівник відділу спорту і здоров'я Моніка Мюллер.

Зустріч німецького і українського клубів відбудеться 12 березня на "Фольксваген-Арені", а матч Польща – Україна пройде 31 березня.

Нагадаємо, коронавірус почав поширюватися в Китаї, однак пізніше хворі люди стали з'являтися по всьому світу.

Раніше повідомлялося про те, що чемпіонат Італії по футболу призупинено через коронавірус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі