Матчі "Сельти" з "Барселоною" і "Реалом" говорять самі за себе - Фонсека

Поділитися
Матчі "Сельти" з "Барселоною" і "Реалом" говорять самі за себе - Фонсека Фонсека вважає, що у "Сельти" буде перевага в плані фізичної форми © ФК Шахтер
Наставник "Шахтаря" підкреслив, що шанси пройти далі у обох команд рівні.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував майбутній поєдинок з іспанською "Сельтою" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, який "гірники" проведуть завтра, 16-го лютого на виїзді.

"Сельта" - сильна команда. Про це говорять їх результати. Матчі з "Барселоною" і "Реалом" також говорять самі за себе. Вони швидкі і агресивні. У "Сельти" є перевага в плані форми. Вони відіграли за зиму 13 матчів. "Шахтар" добре готувався до матчу, але у "Сельти" є перевага в цьому", - сказав Фонсека на прес-конференції.

"Не буду говорити про фаворита протистояння, так як його тут просто немає. "Сельта" і "Шахтар" - дві сильні команди. Будуть два цікавих матчі. Немає сенсу дивитися на всі результати "Сельти". Ми прекрасно знаємо про їх рівень. Вони програли "Атлетіко", але завтра, думаю, проявлять себе".

"Зимова перерва - не перевага для нас. Для мене це був абсолютно новий досвід. "Шахтарю" не вистачало ігрового ритму взимку, але ми хочемо це компенсувати за рахунок великої мотивації пройти якомога далі".

Варто відзначити, що повторна зустріч команд відбудеться у Харкові 23-го лютого. Це буде перша єврокубкова гра на арені "Металіст" з 2014 року.

Читайте також: Зимова пауза УПЛ: перемога "Шахтаря", нічия "Динамо"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер "Шахтаря" Тарас Степаненко пропустить матч з "Сельтою" через хитрощі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі