Матч з Хорватією стане фіналом - Шевченко

Поділитися
Матч з Хорватією стане фіналом - Шевченко Шевченко радий, що не довелося догравати матч на наступний день © ФФУ
Тренер української збірної задоволений діями гравців в поєдинку з Косово.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу команди у виїзному поєдинку відбору на ЧС-2018 проти Косово (2:0).

"Важкий матч був, жахливі погодні умови. Збірна Косово віддала всі сили, але ми теж боролися. Хлопці вистояли і дуже грамотно зіграли, хоча на такому полі було важко грати. Заміни підсилили гру, а Гармаш навіть не на своїй позиції зіграв дуже добре. Марлос добре увійшов у гру. Я задоволений грою і задоволений результатом", - підкреслив Шевченко на післяматчевій прес-конференції.

"В епізоді з першим голом Гармаш зіграв чудово, нехай там і автогол, потім Ярмоленко забив. У цій позиції вони зіграли дуже добре. Марлос дебютував в одній з найважчих ігор. Він увійшов добре. Ми знаємо його сильні якості, адже Марлос працює з м'ячем ідеально. Якщо б якість поля дозволяла, нам було б легше. Ми знаємо, де ми можемо використовувати Марлоса. Цей гравець підсилить команду. Будемо поступово його вводити, а з кожною грою і вся команда повинна додавати".

"Звичайно, я боявся, що через погоду догравати матч доведеться завтра. Не хотілося залишатися тут, адже втратили б багато годин на відновлення. Повернемося в Київ тільки вранці, тому потрібно буде відновитися. Потрібно вигравати у хорватів - у нас буде фінал".

Перед останнім туром у України і Хорватії по 17 очок, а лідирує в групі I Ісландія з 19 пунктами. Поєдинок проти хорватів підопічні Шевченка проведуть 9 жовтня в Києві.

Косово - Україна: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі