Матч "Дніпра" та "Волині" перевірять на факт причетності до "договорняку"

Поділитися
Матч "Дніпра" та "Волині" перевірять на факт причетності до "договорняку" © football.ua
Комітет з етики та чесної гри проведе своє розслідування поєдинку 19-го туру, в якому "Дніпро" розгромив "Волинь" 5:1, забивши всі свої голи у другому таймі.

Представники Федерації футболу України збираються розглянути поєдинок у Дніпропетровську між місцевим "Дніпром" і луцькою "Волинню", який відбувся 15 квітня, з точки зору чесної спортивної боротьби.

"Діє відповідна процедура у положенні про Комітет з етики та чесної гри, і я думаю, що комітет це питання буде розглядати. Будемо вивчати думки, і на засіданні комітету буде дано чесну оцінку", - сказав Мариновський.

"За процедурою до нас надходять заяви від футболістів і тренерів, навіть футбольних функціонерів, експертів, просто від уболівальників ... Якась конкретна адреса має бути, хто звертається. Тому що ми запрошуємо людей на засідання комітету, це питання розглядаємо і даємо судді оцінку", - розповів Мариновський.

Нагадаємо, що "Дніпро" розгромив "Волинь" завдяки п'яти голам, які було забито після перерви. Лучани відкрили рахунок наприкінці першого тайму, а в другій 45-хвилинці діяли занадто безвідповідально, за що поплатилися пропущеними м'ячами.

"Надійдуть листи і заяви розглянути це питання - ми обов'язково підключимо експертів, самі добре подивимося, і я думаю, що буде дано оцінку результату цього матчу. Кого треба, комітет запросить і, думаю, чесно розгляне це питання. Вважаю, спочатку треба подивитися, яким буде рішення, а потім будемо говорити про міру покарання", - резюмував представник ФФУ.

Зазначимо, що голова Федерації футболу Києва Ігор Кочетов, який свого часу займався скандально відомим матчем сезону-2007/08 "Металіст" - "Карпати", який у підсумку завершився дискваліфікацією харків'ян і позбавленням їх бронзових медалей, зробив акцент на тому, що "Волинь" провела другий тайму гри з "Дніпром" потворно і авантюрно, що й зумовило розгром. "Дніпро" ж у свою чергу - на сьогоднішній день є грізною силою.

Кочетов сподівається, що у Федерації дадуть оцінку цього матчу.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Дніпро" займає друге місце у чемпіонаті Прем'єр-ліги, маючи однакову кількість очок з "Шахтарем", і поступаючись супернику лише за додатковими показниками. !zn

Читайте також:

Газпромівський "Зеніт" підозрюється у підкупі суддів у матчі Кубка УЄФА

Колишнього партнера Шевченка з "Мілану" запідозрили в організації "договорняків"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі