Маррей несподівано обіграв Джоковича у фіналі турніру в Монреалі

Поділитися
Маррей несподівано обіграв Джоковича у фіналі турніру в Монреалі Маррей став чемпіоном Монреаля © tennistopic.com
Розв'язка вирішального матчу Rogers Cup виявилася не на користь фаворита.

Перша ракетка світу Новак Джокович у фіналі турніру категорії "Мастерс" поступився британцю Енді Маррею, який завдяки своєму успіху став другим номером рейтингу ATP.

Поєдинок тривав 2 години 59 хвилин, за які Джокович відзначився п'ятьма подачами навиліт і три рази реалізував брейк-пойнти, але це дозволило сербу виграти лише перший сет, а наступні дві партії були на користь опонента: 6:4, 4:6, 6:3.

Всього Джокович і Маррей провели 27 матчів між собою, а статистика залишається на користь Джоковича - 19 перемог при 8 поразках. За свій тріумф в Монреалі, який став 35-м титулом у кар'єрі британця, Маррей отримає $ 685,200 призових і 1000 рейтингових очок.

Сенсація сталася також у жіночій частині змагань, яка проходила в Торонто. У фіналі третя ракетка світу Сімона Халеп програла 18-річної швейцарці Белінді Бенчіч: 7:6 (5), 6:7 (4), 3:0. У третій партії румунка, яка вважалася беззаперечною фавориткою, відмовилася від продовження боротьби.

Читайте також: Надаль зазнав 10-ї поразки на Australian Open, не зумівши пробитися у півфінал

Титул дозволив Бенчіч стати 12-м номером світового рейтингу WTA. Що стосується українок, то в оновленій версії рейтингу Еліна Світоліна втратила п'ять позицій, ставши 20-м номером, а Леся Цуренко поліпшила показники, перемістившись з 54-го місця на 44-е.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі