Марокко - Португалія: букмекери зробили прогноз на матч 1/4 фіналу Мундіалю у Катарі

Поділитися
Марокко - Португалія: букмекери зробили прогноз на матч 1/4 фіналу Мундіалю у Катарі Португалія – фаворити протистояння
Команди визначать третього півфіналіста чемпіонату світу.

У суботу, 10 жовтня, у рамках 1/4 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу у Катарі зустрінуться збірні Марокко та Португалії.

Букмекери вважають очевидним фаворитом європейську команду. Поставити на збірну з Кріштіану Роналду можна з коефіцієнтом 1.67 (58% ймовірності). Ставки на Марокко приймаються за 5,80 (17% ймовірності), а на нічию - за 3,90 (25% ймовірності). Перемога португальців із форою (-1,5) йде за 2.80.

Букмекери сумніваються, що матч буде результативним. Тотал м'ячів встановлений на позначці 2,5 гола з котируванням 1.79 на менше та 2.14 на більше. Якщо обидві команди заб'ють, зіграє ставку з коефіцієнтом 2.10.

Вихід африканської команди до півфіналу оцінено котируванням 3.65 (27% ймовірності). Якщо півфіналістами стануть піренейці, зіграє ставка з коефіцієнтом 1.33 (73% ймовірності).

Нагадаємо, Марокко вийшло у плей-офф з першого місця у групі з Бельгією, Хорватією та Канадою, а о 1/8 по пенальті марокканці сенсаційно пройшли збірну Іспанії.

Португалія у своїй групі випередила збірні Південної Кореї, Уругваю та Гани, а у першому раунді плей-офф португальці розгромили збірну Швейцарії з рахунком 6:1.

Раніше стало відомо про те, що федерація футболу Іспанії звільнила головного тренера збірної після вильоту з ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі