"Маріуполь" запропонував Ігорю Суркісу проінспектувати безпеку в місті

Поділитися
"Маріуполь" запропонував Ігорю Суркісу проінспектувати безпеку в місті Матч "Маріуполь" - "Динамо" запланований на 26 серпня © stadiums.at.ua
Клуб із Маріуполя звернувся до президента "Динамо".

"Маріуполь" опублікував звернення у відповідь на прохання "Динамо" перенести матч команд в інше місто.

"Маріуполь" з великим подивом дізнався зі ЗМІ про небажання "Динамо" проводити матч 7-го туру Прем'єр-ліги в Маріуполі. Ми відповідально заявляємо, що ми не бачимо вагомих підстав для перенесення матчу "Маріуполь" – "Динамо" в інше місто.

Згідно зі статистичними даними МВС України, Маріуполь входить у п'ятірку українських міст з найменшу криміногенною обстановкою.

Наше місто неодноразово з офіційними візитами відвідували Президент України Петро Порошенко, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, депутати Європарламенту, чиновники європейських державних інститутів. Концерт самої популярної української групи "Океан Ельзи" на чолі зі Святославом Вакарчуком в СК "Іллічівець" відвідали понад 10 тисяч жителів нашого міста.

Ми запрошуємо президента "Динамо" Ігоря Суркіса особисто проінспектувати вищесказане і сформувати свою власну думку про рівні організації процесів безпеки в Маріуполі. Впевнені, що після цього візиту всі можливі побоювання (які ми щиро розуміємо) будуть зняті", – сказано в повідомленні.

Поки в Маріуполі відбувся лише один матч нинішнього сезону - в 1-му турі в гості до місцевої команди приїжджав "Верес" (0:0).

Раніше повідомлялося, що "Динамо" просить у ФФУ перенести матч з Маріуполя.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі