"Маріуполь" буде проводити домашні матчі Ліги Європи в Одесі

Поділитися
"Маріуполь" буде проводити домашні матчі Ліги Європи в Одесі "Маріуполь" зіграє матч з "Юргорденом" в Одесі © ФК Чорноморець
Маріупольська команда не зіграє в домашніх стінах

Стало відомо місце проведення першого домашнього матчу "Маріуполя" в Лізі Європи проти "Юргордена". За інформацією FootballHub, цей поєдинок буде зіграно в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Перший матч відбудеться в Швеції, на полі "Юргордена", 26 липня, Одеса прийматиме поєдинок, який запланований на 2 серпня.

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін розповів про інспекції УЄФА в Маріуполь і вибір місця проведення матчів кваліфікації Ліги Європи.

"Хочу виступити з офіційною позицією з приводу стадіону, де наш клуб планує грати домашні матчі Ліги Європи сезону 2018/2019 – ми змушені планувати, що це буде одеський стадіон "Чорноморець" наших побратимів – "моряків". І причина цього вибору до банальності проста і до сліз образлива – у Маріуполі закритий міжнародний аеропорт, а від найближчого міжнародного аеропорту Запоріжжя трансфер футбольного шатла в столицю Приазов'я займає 4 години 45 хвилин, це зафіксовано днями відбулася інспекцією УЄФА.

Ось це і є основна причина відмови, яку нам неформально довели до відома, і на яку ми при всьому нашому бажанні вплинути не можемо ніяк. Формальною причиною відмови стало рішення УЄФА EXCO, датоване далеким 2014 роком – мовляв, у переліку перелічених у ньому стадіонів України немає стадіону Бойка, а лише "Арена Львів", НСК "Олімпійський", "Чорноморець", "Дніпро Арена" і "Металіст" – ось на одному з них і грайте" - написав Санін.

Нагадаємо, "Маріуполь" за підсумками минулого сезону посів п'яте місце в Прем'єр-лізі.

Раніше повідомлялося про те, що "Маріуполь" хоче проводити матчі Ліги Європи в Дніпрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі