"Манчестер Юнайтед" повертає втрачені позиції

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" повертає втрачені позиції "Манчестер Юнайтед" здобув четверту перемогу поспіль © stokefc.com
Команда Луї ван Гаала піднялася в турнірній таблиці чемпіонату англійської Прем'єр-ліги. Тепер МЮ, який встиг побувати і за межами топ-10, рукою подати до лідера.

"Манчестер Юнайтед" здобув четверту перемогу поспіль у чемпіонаті Прем'єр-ліги Англії і піднявся на четверте місце у турнірній таблиці. На домашньому стадіоні "Червоні дияволи" перемогли 2:1 "Сток Сіті".

Поєдинок пройшов досить спокійною, і велика удача для глядачів, що їм довелося стати свідками трьох забитих голів. МЮ діяв аж надто пасивно, зробивши ставку на контроль м'яча - напевно, щоб не дати супернику жодного шансу. Втім, "Сток" дочекався свого шансу, скориставшись обрізкою захисника Кріса Смоллінга. Однак на більше "гончарів" не вистачило - тим більше, що на 60-й хвилині Хуан Мата вдало завершив розіграш штрафного. Відкрив рахунок бельгієць Маруан Фелаїні.

Команда Луї ван Гаала має в своєму активі 25 очок, відстаючи всього на два пункти від земляків з "Сіті", які йдуть другими і на 8 - від лідера "Челсі". На третьому ж місці чемпіонату з очковий перевагою над МЮ йде головна сенсація нинішнього сезону "Саутгемптон". "Святі" хоч і програли без шансів "Ман Сіті" 0:3, а також "Ліверпулю" 1:2, зате вдало зіграли матчі з середняками, чого не можна сказати про МЮ.

До речі, саме з "Саутгемптоном" манкуніанці будуть грати в наступному, 15-му турі. 8 грудня підопічні ван Гаала відправляться в гості до "святим", щоб пройти чергове випробування в нинішньому сезоні. А потім "Манчестер" чекає "Ліверпуль". Загалом, для 20-кратних чемпіонів Англії наступає черговий нелегкий відрізок у сезоні. Хоча, напевно, і вболівальники, і самі футболісти вже звикли до того, що останні два сезони і так перетворилися для них в суцільні "американські гірки".

Поки ж виступ команди, яка в минулому сезоні пролетіла повз єврокубків, не викликає захвату. Втім довга дистанція чемпіонату Англії може піднести ще не один сюрприз.

26 листопада в матчі Ліги Чемпіонів "Ліверпуль" не зумів оформити вихід в 1/8 фіналу турніру, зігравши внічию 2:2 з болгарським "Лудогорцем". Англійці пропустили гол наприкінці матчу.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі