"Манчестер Сіті" і "Реал" зіграли внічию в півфіналі Ліги чемпіонів

Поділитися
"Манчестер Сіті" і "Реал" зіграли внічию в півфіналі Ліги чемпіонів Команди зберегли ворота "на замку" © UEFA
Команди голів так і не забили.

Сьогодні, 26 квітня, відбувся перший поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому "Манчестер Сіті" на своєму полі приймав мадридський "Реал". Матч завершився без голів і з мінімальною кількістю небезпечних моментів.

Головною втратою "Реала" стала відсутність у заявці на поєдинок Кріштіану Роналду - португальський бомбардир отримав травму, яка не дозволила йому допомогти команді. У підсумку атакуючий потенціал "вершкових" був помітно ослаблений, що позначилося на діях команди.

У першому таймі суперники по черзі володіли перевагою, однак до гострих моментів справа не доходила. Після перерви активніше почав діяти "Реал". "Манчестер Сіті" вдалося лише подати кілька кутових, тоді як гості мали реальні шанси для взяття воріт: м'яч після удару головою від Хесе влучив у поперечину, після чого два кутових ледь не завершилися голом. Спочатку Каземіро пробив у ногу Харту, після чого кіпер врятував "Сіті" повторно після удару впритул від Пепе.

"Манчестер Сіті" - "Реал" - 0:0

"Манчестер Сіті": Харт, Кліши, Отаменді, Компані, Санья, Фернандіньо, Фернандо, Сілва (Іхеаначо, 40), Де Брюйне, Навас (Стерлінг, 77), Агуеро

"Реал": Навас, Марсело, Пепе, Рамос, Карвахаль, Кроос (Іско, 90), Каземіро, Модріч, Бейл, Бензема (Хесе, 46), Васкес

Попередження: Сілва - Пепе, Карвахаль

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Атлетіко" вибив "Барселону", "Баварія" пройшла "Бенфіку"

Нагадаємо, поєдинок-відповідь відбудеться в Мадриді 4 травня. Крім того, завтра, 27 квітня, свій перший півфінальний матч проведуть "Атлетіко" і "Баварія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі