"Маємо віддати всі сили на полі": наставник "Шахтаря" видав емоційну промову перед матчем з "Реалом"

Відео
Поділитися
"Шахтар" зіграє з "Реалом" у Варшаві © ФК Шахтер
Донеччани зіграють проти гранду світового футболу.

Наставник "Шахтаря" Ігор Йовічевіч звернувся до гравців команди напередодні матчу з "Реалом" на груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Важкий день для всіх вас. Але ми разом, і ніхто замість нас не вийде на поле. Ми повинні віддати всі сили на футбольному полі, абсолютно все, всю енергію, яку ви даєте один одному, повинні відчути всі українці, які дивляться нас, бийтеся з першої і до останньої хвилини.

Зберігайте спокій і продовжуйте битися, не зупиняйтеся, не здавайтеся, покажіть, з чого ви зліплені. А ви справді міцні, потужні, всі ви і всі у вашій родині. Ви переживете це, переступите це та виграєте. Ця енергія допоможе нам бути конкурентоспроможними з першої до останньої секунди та повірити, що ми можемо перемагати та брати очки”, – сказав "гірникам" Йовічевіч на відео, опублікованому на офіційній сторінці клубу у Twitter.

Нагадаємо, що внаслідок вчорашніх масових ракетних ударів військ РФ в Україні загинуло 19 людей, 105 отримали поранення, пошкоджено 39 об'єктів критичної інфраструктури.

Матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Реал" відбудеться сьогодні, 11 жовтня, у столиці Польщі. Початок поєдинку – о 22:00.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" взяв на себе лікування захисника "Азовсталі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі