"Повинні показати інший рівень": Ребров висловився про майбутні матчі збірної в Лізі націй

Поділитися
Сергій Ребров © УАФ
Тренер зазначив, що вважає Лігу націй скоріше підготовчим турніром.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився очікуваннями від найближчих матчів команди у Лізі націй.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія.

Фахівця цитує УАФ.

"Ми програли два перші поєдинки. Звичайно, ми повинні показати інший рівень, іншу віру в результат. Якщо говорити про Лігу націй, то вона прийшла на зміну товариським матчам, коли тренерам було легше перевіряти кандидатів. Тепер ці ігри офіційні. Гравці розуміють, що кожен поєдинок на рівні національної збірної – велика подія для нашої країни.

У наступних двох матчах ми не можемо говорити лише про результат, а маємо говорити й про бажання, завзятість, те, як ми граємо за країну. Для мене Ліга націй – це більше підготовка до кваліфікації. Але, звичайно, цей турнір також дає шанс потрапити в плей-оф відбору до чемпіонату світу.

Я не можу сказати, що ми не хотіли виграти два попередні матчі. Якщо пригадати гру проти Чехії, то ми завдали 20 ударів по воротах, а не лише контролювали м’яч. Наприклад, ми аналізували матчі Євро, коли команди пробивали 15–16 разів і вигравали. На жаль, ми поступилися, але ми намагалися перемогти. Так, ми програли два поєдинки, але ми дивимося вперед. Звичайно, завтра ми намагатимемося виграти матч проти Грузії, показати наш рівень", – зазначив Ребров.

11 жовтня збірна України зіграє з Грузією у Познані, а 14 жовтня на команду чекає зустріч із Чехією у Вроцлаві. У перших двох турах українці програли Албанії (1:2) та Чехії (2:3).

Раніше повідомлялося про те, що футболісти збірної України взяли участь у презентації нової форми команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі