"Маємо дати нашій країні емоції": Ротань поділився очікуваннями від матчу з Англією у відборі Євро-2024

Поділитися
Ротань наголосив на важливості матчу для країни © УАФ
Руслан Ротань зазначив, що чекає на справжню битву на полі.

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України з футболу Руслан Ротань прокоментував старт у відборі Євро-2024 матчем з Англією.

Фахівця цитує пресслужба УАФ.

"Це матч не лише гравців та тренерів, а й матч цілої країни. Я хочу подякувати народу Великої Британії за те, що підтримує нас у війні, яку наша країна веде з ворогом. Для нас дуже важлива підтримка кожного. Ми вам дуже вдячні за неї. Я вважаю, що це також матч за наших воїнів, те, що зараз відбувається в Україні, дуже страшно, ми повинні бути мотивовані, щоб порадувати їх як грою, так і результатом, щоб дати емоції, яких зараз не вистачає нашому народу.

Ми розраховуємо на патріотичних людей, які нас підтримують. Будь-яка підтримка є дуже важливою. Хотів би попросити вболівальників про неї. Думаю, на "Вемблі" буде дружня атмосфера, але на полі буде великий бій. Я впевнений, що від цього виграють футбол та люди, які відвідають матч, а також прийдуть підтримати українців як націю.

Справді, нам нелегко. Проте по-справжньому нелегко нашим воїнам на передовій. А те, що гравцям складно відновитися, добиратися... Ми маємо бути готовими до матчу і бути на сто відсотків мотивованими, бо я вважаю, що ми гратимемо з командою з топ-5 у світі. Для нас це важливий матч, нам потрібно все відкинути, бути сконцентрованими на грі, адже ми повинні дати нашій країні емоції, які в цей непростий час її підніматимуть", – сказав Ротань.

Матч збірної України проти Англії запланований на 26 березня і пройде на стадіоні "Вемблі" у Лондоні, початок о 19:00.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України у рамках підготовки зіграє з клубом АПЛ у закритому режимі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі