Львівський губернатор відмовився розбирати побудований до Євро-2012 стадіон

Поділитися
На львівському стадіоні у футбол не грають © dumrt.ru
З існуванням побудованого за 3 млрд грн бюджетних грошей стадіону необхідно змиритися. Проблема його функціонування знаходиться на постійному контролі.

Стадіон "Арена Львів" буде функціонувати, ніхто не збирається його розбирати, заявляє голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.

"Арена Львів" існує, і з цим потрібно змиритися. Ніхто її розбирати не збирається і не буде", - сказав він на прес-конференції в середу, 12 червня.

Голова облдержадміністрації повідомив, що проблема повноцінного функціонування стадіону знаходиться на постійному контролі влади у Львові та Києві.

На думку Шемчука, однією з головних передумов для розв'язання проблеми в цілому є вирішення питання про те, щоб футбольний клуб "Карпати" (Львів) проводив свої домашні матчі на "Арені Львів".

"Читаючи пресу і інтернет, не можу зрозуміти одну річ - хтось вирішив шантажувати львів'ян тим, що "Карпати" можуть зникнути. Хочу всіх заспокоїти - "Карпати" були і будуть з тими чи іншими власниками. І я впевнений, що вони будуть грати на "Арені Львів".

Водночас, голова Львівської облдержадміністрації уникнув відповіді, чи можлива зміна власників львівського клубу. Він лише підкреслив, що проблеми "Карпат" та стадіону вирішаться вже незабаром.

Нагадаємо, що один з найсучасніших у Європі стадіонів "Арена Львів" розрахований на 35 тис. глядачів. Його побудували до Євро-2012 за 3 млрд грн бюджетних грошей. !zn

Читайте також:

На збудованому до Євро-2012 стадіоні у Львові ніхто грати у футбол не має наміру

Ініціативи Януковича щодо розвитку спорту в Україні повністю провалилися

Після Євро-2012 чиновники не знають, що робити з "Арена-Львів"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі