Луческу знову назвав чемпіонат України штучним

Поділитися
Луческу знову назвав чемпіонат України штучним Луческу вважає, що у команд з Донбасу немає шансів виграти чемпіонат
Наставник "Шахтаря" обурений тритижневу паузу в українській першості. За його словами, подібні моменти ставлять у нерівні умови всіх учасників.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, незважаючи на велику перемогу своєї команди в рамках 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, а "гірники" розгромили земляків з "Олімпіка", видав чергову порцію критики на післяматчевій прес-конференції.

І знову під його критичні стріли потрапив чемпіонат України, який, за словами Луческу, носить штучний характер.

"Це сурогатний чемпіонат, як я говорив, штучний. Напевно, він не повинен проходити таким чином. І зараз незрозуміло: три тижні не грати в футбол!", - обурився Луческу майбутню паузу в змаганнях, пов'язаної з іграми збірної України та загальноприйнятої міжнародної паузою.

"Мабуть, ніхто не думав про клуби з Донбасу, чиї президенти несуть дуже великі витрати, щоб зберігати ці команди в чемпіонаті України. Хоча і знають, напевно, що шансів виграти турнір ні в кого немає. Не проводимо матчі три тижні, але платимо футболістам. Мені не дуже все це зрозуміло: як взагалі можна було такий чемпіонат організувати?", - зазначив наставник "Шахтаря".

Нагадаємо, що згідно з рішенням Федерації футболу України та на прохання тренерського штабу збірної України 18-й тур ЧУ був перенесений з 21-22 березня на перший уік-енд квітня. 27 і 31-го числа українці зустрінуться відповідно з Іспанією (відбір Євро-2016, Севілья) і з Латвією (товариський матч, Львів).

Читайте також: Луческу почав нову гру за межами футбольного поля - експерт

Прикметно, що Луческу не став згадувати на прес-конференції розгром від "Баварії", яке він раніше назвав найбільш соромною поразкою в кар'єрі. Румунський фахівець зробив акцент на першому поєдинку у Львові, який завершився нульовою нічиєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі