Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні

Поділитися
Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні
Життя в Україні триває. У донецькому "Шахтарі" готові почати чемпіонат вже на цьому тижні.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що Федерація футболу України та Прем'єр-ліга повинні негайно відновити проведення чемпіонату України, що буде сприяти нормалізації ситуації в країні.

"Старт чемпіонату дасть всім відчуття того, що країна повертається до нормального життя. Це дуже важливо для нас. Для цього я тут, ми тренуємося з командою, готуємося до продовження змагань. І я думаю, що всі інші наставники роблять те ж саме. Зараз немає необхідності виїжджати з країни. Навіщо? Це був би сигнал нашої слабкості. А ми не слабкі! У нас все нормально", - заявив він в понеділок прес-службі клубу.

"Життя в Україні триває. Ми чекаємо повернення наших футболістів зі збірних. Готові почати чемпіонат вже на цьому тижні. Це дуже-дуже важливо зараз! Футбол може допомогти, запевняю вас. Тому що Україна - країна з величезною кількістю вболівальників, людей, які живуть футболом, люблять його. Вони хочуть повернутися на стадіони, підтримувати свої команди, переживати спортивні, а не політичні емоції. Для цього я, іноземець, залишаюся тут, в Україні! Сподіваюся, Федерація футболу України та Прем'єр-ліга приймуть правильне рішення", - підкреслив Луческу.

Наставник "Шахтаря" також назвав "абсолютною неправдою" поширювану у ЗМІ інформацію про його можливий відхід з донецької команди. "Сьогодні багато провокацій. Деякі люди спеціально створюють проблеми, перекручуючи інформацію", - сказав він.

Як повідомлялося, 26 лютого Українська Прем'єр-ліга перенесла старт весняної частини чемпіонату країни на більш пізній термін після того, як в організацію прийшов лист від ФФУ про звернення МВС України щодо перенесення початку весняної частини змагань Прем'єр-ліги на більш пізній термін.

Весняна частина чемпіонату України повинна була початися 28 лютого. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі